Valpene er 7 uker

I dag har valpene fått prøve sele på. Det var litt av en jobb å kle på 6 villstyringer! Men jeg kom meg til slutt ut på tur med valpegjengen. Vitsen med dette er å trene på å sette på og ta av sela. Vi tar på og av halsband hver dag nå, men jeg tror ikke det blir gjort med sele. Neste gang vil jeg ha hjelp til det prosjektet! Bildene fra turen er tatt med lommekameraet mitt. Det blir ikke like god kvalitet med det kameraet som med speilrefleksen. Men når en går med kamera i ene hånda og Redja som sporer katte i andre, sier det seg selv at speilreflekskamera blir upraktisk.

Siden valpene er 7 uker i dag, har jeg prøvd meg på portrettfotografering. Det ble gjort i kveld da det begynte å bli skumt.

13/8 2017 Volkhov
13/8 2017 Vytsjeg
13/8 2017 Varzug
13/8 2017 Voronja
13/8 2017 Volga
13/8 2017 Vagaj

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *